Název | Množství a jednotka |
---|---|
jahody | 500 g |
vejce | 3 ks |
cukr krupice | 120 g |
smetana ke šlehání | 400 ml |
vanilkový lusk (nebo cukr) | 1 ks |
moučkový cukr | 2 lžíce |
Postup: Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě. Ještě horké oloupeme a nakrájíme na... zobrazit recept
Postup: Hlávku zelí zbavíme nepěkných listů, rozpůlíme , vyřízneme košťál a nakrouháme... zobrazit recept
Postup: Játra očistíme od blanek, omyjeme. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme... zobrazit recept
Postup: Zelené fazolky uvaříme v osolené vodě téměř doměkka a odložíme stranou. Kuřecí... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na másle. Zasypeme paprikou, hladkou moukou... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Hotel Grůň Mosty u Jablunkova se nachází v Moravskoslezských Beskydech na úpatí...